2014. szeptember 7., vasárnap

ELSŐ ÉVAD ÖSSZEFOGLALÓ

Sziasztok! 
Nagy örömmel tapasztaltam, hogy a szavazataitok alapján folytatódik April és (persze őt mindenki automatikusan odatenné, ezért én is megteszem -> ) Greg története.
Ez most még csak egy kis összefoglaló lesz, hogy az új olvasóknak ne kelljen feltétlenül mind a hatvan részt az első évadból végigolvasniuk. 
Jó szórakozást, és a jövő héten érkezik a második évad:)

Az első évad tartalmából:
April egy kicsit sem átlagos lány: lop, csal, akár embereket is öl. A Cég embere, ahol az a feladata, hogy egy Nick King nevű maffiózóval végezzen, miközben teljesen hétköznapi lánynak adja ki magát az utamai gimnáziumban. Itt megismeri a vonzó, ámbár perverz Greget, és a milliomos bátyját, Christ, akikkel nagyon jó kapcsolatba kerül. Ekkor kiderül, hogy Greg (teljes nevén Gregory Nickolas King) igazából Nick King, de April nem képes megölni, ami miatt A Cég árulója lesz. Ezután Chris, Greg és két jó barátjuk, Tom, valamint Wendy azon vannak, hogy A Cég ne kaphassa el őket. Rájönnek, hogy April igazi neve Cassy White, és A Cég egész életében átverte. Megismerkednek Briannal, egy újabb helyes pasival, és a híres unokanővérével Felicityvel, akinek a kutyája többet keres havonta, mint egy átlag ember évente. A Cégnek sikerül elfognia Aprilt, és csak akkor hajlandó elengedni, ha Greg feladja magát.
Greg ezt meg is teszi, April pedig gyászba borul, amin Brian szerelme enyhít. April rájön, hogy ez nem a neki való élet, és megszökik Yerk városába, ahol munkát vállal egy borbélyháznál ismét csalóként. Gregről kiderül, hogy él és A Cég parancsnoka lett. Rá is talál Aprilre, és azonnal megszökteti a szigetére, csak arra nem gondol, hogy A Cég nem bízik meg benne és követi. Az igazgató választás elé állítja Greget: vagy átadja a lányt, vagy mindketten meghalnak...
"- Engedd a lányt, vagy lövök - élesíti a fegyverét a férfi.
- Akkor tegye - felel Greg, majd megcsókol.
Lövések dördülnek."         /idézet az évadzáró rész végéből/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése